• V.l.n.r. Gina van Buuren (Humanitas) en de commissieleden Marjon Bartels, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Edwin Middelkoop, Nienke van Thuijl, Bianca Baggerman, Jos van Overvest, Gerard in ‘t Veld.
• V.l.n.r. Gina van Buuren (Humanitas) en de commissieleden Marjon Bartels, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Edwin Middelkoop, Nienke van Thuijl, Bianca Baggerman, Jos van Overvest, Gerard in ‘t Veld. Foto: aangeleverd

Tennistoernooi levert ruim vijfhonderd euro op voor Humanitas

Sport 209 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Middels een rode loper werden dit jaar 259 spelers verwelkomd tijdens het veertigste Maarten van Rossumtoernooi van de Zaltbommelse Tennis Vereniging. De deelnemers zamelden 510,80 euro in voor Humanitas.

In totaal zijn er in negen dagen 181 wedstrijden gespeeld. Het prachtige weer zorgde voor lange, gezellige avonden, met veel toeschouwers en een feestelijk sportgala om het jubileum met elkaar te vieren. 

Goed doel
Zondag was de afsluitende finaledag met de welbekende loterij en de bekendmaking van de opbrengsten voor het goede doel; Humanitas. "Het is ontzettend leuk om naast een prachtig toernooi voor tennisliefhebbers een extra maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan een goed doel", meldt de toernooicommissie, die met trots het resultaat bekendmaakt: 510,80 euro.

Tien dagjes uit
Humanitas geeft aan hiermee tien gezinnen een leuk en ontspannen dagje uit aan te kunnen bieden en dankt een ieder voor zijn of haar donatie.

De winnaars van de jubileumeditie staan op toernooi.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden