Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Shortlist ondernemersverkiezingen Bommelerwaard bekend

  •   181 keer gelezen

BOMMELERWAARD • De voordrachtcommissie van Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard heeft de shortlist in de twee categorieën bekend gemaakt. De jury gaat nu aan de slag. 

Voor de titel Ondernemer van het Jaar staan op de shortlist: kwekerij Van Wijgerden uit Bruchem, Palital uit Velddriel (gespecialiseerd in toevoegingen voor diervoeders), Uitvaartverzorging Stork Maasdriel BV, Wijnkoperij Luuc van Boort uit Zaltbommel, restaurant Dukdalf uit Kerkdriel, kaashandel Remijn uit Kerkdriel en De Groot Techniek uit Brakel.

Talent Award
In de starterscategorie (Talent Award Bommelerwaard) zijn opgenomen: vloggers Britt & Lynn uit Kerkdriel, Blokhutboot.nl uit Heerewaarden, Joyce Kooijman Businesscoaching uit Rossum en MR Coils bv uit Zaltbommel.

Eind september zal de jury de genomineerden in de twee categorieën bekend maken.

De voordrachtcommissie, bestaande uit afgevaardigden van de ondernemersverenigingen en bedrijvenparken uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, ontving ruim 55 voordrachten, die aangereikt zijn door ondernemers zelf, collega-ondernemers, inwoners en medewerkers.

31 januari
De feestelijke bekendmaking is op donderdag 31 januari 2019 bij De Poorterij te Zaltbommel. Sportpresentator Toine van Peperstraten presenteert de avond. 

De ondernemersverkiezingen zijn een initiatief van Bedrijvenkring Bommelerwaard en worden georganiseerd door  BusinessMedia….4all. Meer informatie of kaarten bestellen: www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK