Shortlist ondernemersverkiezingen Bommelerwaard bekend

Algemeen 299 keer gelezen

BOMMELERWAARD • De voordrachtcommissie van Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard heeft de shortlist in de twee categorieën bekend gemaakt. De jury gaat nu aan de slag. 

Voor de titel Ondernemer van het Jaar staan op de shortlist: kwekerij Van Wijgerden uit Bruchem, Palital uit Velddriel (gespecialiseerd in toevoegingen voor diervoeders), Uitvaartverzorging Stork Maasdriel BV, Wijnkoperij Luuc van Boort uit Zaltbommel, restaurant Dukdalf uit Kerkdriel, kaashandel Remijn uit Kerkdriel en De Groot Techniek uit Brakel.

Talent Award
In de starterscategorie (Talent Award Bommelerwaard) zijn opgenomen: vloggers Britt & Lynn uit Kerkdriel, Blokhutboot.nl uit Heerewaarden, Joyce Kooijman Businesscoaching uit Rossum en MR Coils bv uit Zaltbommel.

Eind september zal de jury de genomineerden in de twee categorieën bekend maken.

De voordrachtcommissie, bestaande uit afgevaardigden van de ondernemersverenigingen en bedrijvenparken uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, ontving ruim 55 voordrachten, die aangereikt zijn door ondernemers zelf, collega-ondernemers, inwoners en medewerkers.

31 januari
De feestelijke bekendmaking is op donderdag 31 januari 2019 bij De Poorterij te Zaltbommel. Sportpresentator Toine van Peperstraten presenteert de avond. 

De ondernemersverkiezingen zijn een initiatief van Bedrijvenkring Bommelerwaard en worden georganiseerd door  BusinessMedia….4all. Meer informatie of kaarten bestellen: www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden