Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: Cortina

Braderie-actie Van Osch Rijwielen: zoek de Cortina

  •   319 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Van Osch Rijwielen geeft dit jaar met de braderie een elektrische Cortina E-U1 ter waarde van 1199 euro weg. Gegadigden moeten er wel de komende weken al voor in actie komen.

Vorig jaar verzon Jasper Bax van de fietsenzaak aan de Waterstraat ook al een ludieke actie rond het merk Cortina. Dit jaar 'verstopt' hij alle vijf zondagen van 15 juli tot en met 12 augustus de Cortina E-U1 ergens in Zaltbommel.

Door middel van twee hints die wekelijks op de facebookpagina van Van Osch Rijwielen gepubliceerd worden, kunnen puzzelaars raden waar ze de fiets die week kunnen vinden. Vervolgens is de uitdaging zo leuk mogelijk mét de fiets op de foto te gaan of een selfie te maken en die te posten op de facebookpagina. Wie geen Facebook heeft kan ook mailen naar info@vanoschrijwielen.nl onder vermelding van 'Zoek op zondag actie'.

Sleutelen
Tijdens de braderie, op donderdag 16 augustus, worden alle ingestuurde foto's weergegeven op een groot scherm. Degene die minimaal drie keer met de fiets op de foto staat en tijdens de braderie tussen 15:00 uur en 20:00 uur de Cortina zo snel mogelijk in elkaar sleutelt, mag de gloednieuwe E-bike mee naar huis nemen. De winnaar wordt direct om 20:00 uur bekendgemaakt.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK