Afbeelding

Succes voor ruiters Ammerzoden en Gameren

Sport 74 keer gelezen

AMMERZODEN/GAMEREN • Leden van paardensportvereniging Gelderse Boys (Ammerzoden) en Bommelerwaard (Gameren) deden dit weekend met succes mee aan wedstrijden.

In Ammerzoden werd Femke van Loon twee keer eerste (dressuur klasse M1). Rebekka Bout haalde een eerste prijs in de klasse B en Bettina Krol werd tweede in de klasse L1.

Op de Almelose ruiterdagen werd Gelderse Boy Elles Decker met Generaal en Undercouver derde, twee keer vierde, vijfde en zesde. Jill Bogers werd zesde in de strijd om de Felix juristen cup met Zip (Z2) en haalde met Harley een B-kader score.

In Neerijnen werd Femke van Loon derde met 192 punten. Het viertal werd derde met 191 punten.

Paardensportvereniging De Bommelerwaard 
Lotte van Mook reed vrijdag in Ravenswaaij in de klasse Z1 waar ze met haar paard Culinda M won met 217 punten. Zaterdag reed ze met haar paard Daydream M in Asperen een ZZ-zwaar proef. Ze behaalde een tweede plaats met 61,14%. Zondag startte de amazone in Neerijnen. Met haar paard Ilinda M behaalde ze in de klasse L2 een tweede plaats met 67,16%.
Nina van Mook startte zondag in Neerijnen in de klasse M1  met haar paard Illusionist M. Ze won de selectiewedstrijd met 70,17 procent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden