Afbeelding
foto: Peter van Meurs

Veel vrouwen op lijst ChristenUnie West Betuwe

Algemeen 204 keer gelezen

WEST BETUWE • ChristenUnie Lingewaal gaat verder als ChristenUnie West Betuwe, dit met het oog op de aankomende fusie en bijbehorende verkiezingen op woensdag 21 november. De partij heeft vorige week ook haar kieslijst samengesteld.

Lijsttrekker voor de komende verkiezingen wordt Fred Temminck, de huidige fractievoorzitter van de partij in gemeente Lingewaal. Tweede op de lijst is Martha Kool uit Tricht. Vervolgens Linda van Willigen uit Asperen, Govert van Bezooijen uit Herwijnen en Wilma van Noord uit Hellouw. De kandidatenlijst kent een groot aantal vrouwen en de gemiddelde leeftijd ligt onder de 50 jaar. De volledige lijst is in te zien op de website van de ChristenUnie. Op dit moment is alleen in gemeente Lingewaal een actieve afdeling van de christelijke partij. Daar heeft de ChristenUnie op dit moment wel vier zetels in de gemeenteraad, voor de partij is Govert van Bezooijen uit Herwijnen er al acht jaar wethouder. Hij zal ook in de nieuwe gemeente West Betuwe beschikbaar zijn voor die functie, zo laat ChristenUnie West Betuwe weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden