Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Erol (links) en Guido in de pub.
• Erol (links) en Guido in de pub. (Foto: Janneke Boogaard)

Eten met je hart tijdens Foodtour

  •   252 keer gelezen

AMMERZODEN/ENGELEN • Lekker eten en ook nog eens eenzame ouderen steunen. Dat kan tijdens de Foodtour in Engelen, waaraan ook horeca-ondernemer Guido van Bruchem deelneemt.

Guido van Bruchem van Het Eethuys en de Sacred Heart Pub in Ammerzoden was de eerste ondernemer die zich bij organisator Erol van den Bergh meldde voor het evenement. "Ik wil graag aan de mensen in Engelen laten zien wat we hier allemaal voor leuks organiseren. Het is jammer dat mensen al snel naar Den Bosch trekken. Met de auto ben je in tien minuten van Engelen in Ammerzoden, en je kunt hier gratis parkeren."

Deelnemers aan de Foodtour kopen voor 15 euro een stempelkaart, waarmee ze langs kraampjes wandelen waar ze iets lekkers kunnen proeven.

Eet met je hart
Per kaartje gaat 2,50 euro naar stichting Eet met je hart, die vijftig ouderen selecteert die naar de Foodtour mogen. "Doel is dat ze nieuwe contacten opdoen, zodat eenzaamheid blijvend verminderd wordt", legt Erol uit. Hij komt uit de horeca en het geeft hem veel voldoening om ouderen extra in de watten te leggen.

Aanmelden voor de Foodtour op zaterdag 30 juni kan via www.ticketkantoor.nl/shop/foodtourengelen

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK