Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Hyper

Algemeen Column 296 keer gelezen

De slager heeft een apparaat dat er voor zorgt dat zijn mensen geen geld meer hoeven aan te raken.

Het stond laatst in deze krant. Ik heb er over nagedacht.

Als ondernemer snap ik professionalisering, begrijp ik dat je dingen sneller en handiger wilt doen en waardeer ik bedrijven die bij de tijd willen zijn en blijven.

En een winkel staat onder druk. Nou denk ik niet dat ik de leverworst binnenkort digitaal ga bestellen maar misschien is de 3D-printer in deze ook voor slagers linke soep.

Voorlopig nog niet. Ik vind het echter een beetje straf als de slager meldt dat hij dat geldapparaat heeft aangeschaft onder meer vanwege de hygiëne. Dat is overdreven en daar zit ik niet op te wachten. Sterker, ik geloof er niet eens in.

Slager De Vries is een vakman, ik kan het weten. Ik reken mij in Nederland tot de kenners voor wat betreft slagerijen. De Vries is een grote. En hij mag kopen wat hij wil, hij mag denken wat hij wil en hij mag geloven wat hij wil.

Ik vind het onzin. Bovendien wil ik al die hygiëne niet want als ik per ongeluk eens een keer in Zuid-Europa kom, wil ik daar ook gewoon kunnen eten. En dat kan niet als De Vries hier schone handen heeft.

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden