Afbeelding

Aanhouding na knokpartij in Nederhemert

112 3.329 keer gelezen

NEDERHEMERT • De politie heeft een 24-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor een zware mishandeling in Nederhemert tijdens een festival.

Bij de mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 23-jarige man uit Rijswijk gewond. Hij liep een gebroken oogkas op. De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. De verwondingen van het slachtoffer zijn dermate ernstig dat er nog niet met hem is gesproken.

Naar nu blijkt heeft er die avond nog een ander ernstig geweldsincident plaatsgevonden. Een 23-jarige man uit Andel is hierbij zwaargewond geraakt. Hij heeft mogelijk hersenletsel. De exacte toedracht is hier ook nog onduidelijk. Mogelijk sprong het slachtoffer tussen een ruzie. De politie komt daarom heel graag in contact met getuigen. Als mensen iets gezien hebben, kunnen ze zich melden via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden