• Locoburgemeester Adrie Bragt opende de tentoonstelling. Rechts staat Jef van Eiken, auteur van het boek over 133 jaar KZM-Belcanto.
• Locoburgemeester Adrie Bragt opende de tentoonstelling. Rechts staat Jef van Eiken, auteur van het boek over 133 jaar KZM-Belcanto. Foto: Lya Cattel

Tentoonstelling KZM-Belcanto is geopend

Algemeen 287 keer gelezen

ZALTBOMMEL• In de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel is donderdag de tentoonstelling over het Bommelse koor KZM-Belcanto geopend.

Locoburgemeester Adrie Bragt verrichtte de officiële opening en ontving ook het eerste exemplaar van het boek 'Versagen wij ons niet! Kroniek van 133 jaar Koninklijk Zaltbommels Mannenkoor - Belcanto, gemengd koor, 1885-2018'.

Het boek is geschreven door Jef van Eijken, telt 224 pagina's en kost 10 euro. Het is te koop in de kiosk van de Sint-Maartenskerk, bij Bruna in de Waterstraat in Zaltbommel en bij The Read Shop op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel.

De tentoonstelling '133 jaar in beeld & geluid, 1885-2018' is te zien tot 10 september.

Oud-koorleden

Op zaterdag 30 juni is er om 14:30 uur een bijeenkomst voor oud-koorleden en -dirigenten. Daarna is er om 16:00 uur een zomerconcertje in de tuin van het Stadskasteel.

www.kzm-belcanto.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden