Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Het team van Reddy Keukens in Veen.
Het team van Reddy Keukens in Veen.

Reddy Keukens blijkt 'schot in de roos'

  •   397 keer gelezen

VEEN • Reddy Keukens in Veen vierde vorige maand de eerste verjaardag, tot grote tevredenheid van eigenaar Dennis van Roosmalen.

Dennis van Roosmalen is de eerste om toe te geven dat het in beginsel wat vreemd klonk: een keukenzaak onder één dak met een elektronicazaak. Maar het afgelopen jaar zijn Electro World en Reddy Keukens aan de Bagijnhof in Veen een logische combinatie gebleken. "Mensen kijken bijvoorbeeld bij Electro World naar een nieuwe vaatwasser en bij Reddy naar een nieuwe keuken."

Van Roosmalen noemt de start van Reddy Keukens, nu iets meer dan een jaar geleden, dan ook 'een schot in de roos'. "We hebben het dubbele aantal keukens verkocht dan dat we van tevoren hadden becijferd", zegt hij enthousiast. "Wie had dat gedacht? Mensen uit de regio en ver daarbuiten komen hier naartoe."

Vertrouwen
Volgens hem is dat mede te danken aan het vertrouwen dat de klanten hebben in de service van Electro World. "Onze winkel zit hier natuurlijk al heel erg lang en we werken nog altijd met hetzelfde concept. Als er iets is met het product dat ze hier gekocht hebben, kunnen klanten altijd altijd bij ons terecht."

Wat kopers bij Reddy Keukens betreft: zodra zij op basis van de 26 showroommodellen een keuze hebben gemaakt voor kun keuken hebben zij nog maar te maken met één contactpersoon. Die regelt alles, van het maken van een 3D-tekening tot en met het plaatsen van de keuken met aanvullende werkzaamheden, zoals stuc- en leidingwerk. Dat spreekt klanten ook aan, net als - vanzelfsprekend - de prijs. "Mensen slagen hier gemiddeld voor 6500 euro."

http://www.reddykeukens.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK