Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Alles voor een avondje lekker lachen.
• Alles voor een avondje lekker lachen. (Foto: aangeleverd)

Rossumse toneelgroep in de race voor 'Vereniging van het jaar'

  •   219 keer gelezen

ROSSUM • Toneelgroep Van Alles Wa uit Rossum is genomineerd voor de verkiezing 'Vereniging van het jaar'. Nu nog stemmen verzamelen via internet.

Om de verkiezing te winnen roept de toneelgroep iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. 

Avondje lachen
Loesjean van Krieken, secretaris/regisseur van de toneelgroep: "We zijn een zeer enthousiaste groep die zoveel mogelijk publiek elk jaar een heerlijk avondje lachen wil bezorgen. Spelers, decorbouwers, grimeur, souffleur, kleding, en PR, er komt heel wat bij kijken voor het zover is. Driekwart jaar zijn we bezig met repeteren en alleen dat al is voor ons een heerlijke ontspanning. Er wordt veel gelachen!"

Masterclasses en promotiefilm
De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK