Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: aangeleverd

DES Hedel maakt nieuwe muzikanten enthousiast

  •   213 keer gelezen

HEDEL • Muziekschool DES, onderdeel van muziekvereniging DES uit Hedel, heeft twee fantastische dagen georganiseerd om muziekles op blaas- en slaginstrumenten via de eigen muziekschool te promoten.

Vrijdagochtend heeft een muzikale ochtend plaatsgevonden op basisschool de Pollenhof en zaterdag volgde een open dag in het Gelre's End. De dag werd afgesloten met een concert georganiseerd en uitgevoerd door de leden van het opleidingsorkest Da Capo, met als thema Fantasy.

Blaasinstrumenten en slagwerk
DES biedt muziekles voor jong en oud, op diverse blaasinstrumenten die je in de fanfare tegenkomt, zoals trompet, bugel, saxofoon, hoorn, bariton, trombone en bas. Daarnaast wordt er les op slagwerk gegeven, zowel ritmisch, drumstel, bongo's, losse slaginstrumenten als melodisch slagwerk: pauken, xylofoon.

Naast individuele muziekles biedt DES ook de cursus 'algemeen muzikale vorming' en voor de kleinsten muziek op schoot of muziekverkenning in groepsverband aan. 

Proeflessen
Wie beide dagen gemist heeft of nieuwsgierig is wat de muziekschool te bieden heeft, kan zich tot 25 mei aanmelden voor vier proeflessen voor 10,00 euro via muziekschool@deshedel.nl. Deze proeflessen starten in juni in Gelre's End.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK