Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Frans Duijts met VIP Tom.
• Frans Duijts met VIP Tom. (Foto: Shamajo)

Artiesten laten de VIP's van Shamajo stralen

  •   1153 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zo'n vijfhonderd gehandicapten en hun begeleiders genoten zaterdagmiddag in de Kindertuin in Zaltbommel van Nederlandstalige hits van verschillende bekende artiesten. De eerste editie van het VIP-concert op deze locatie krijgt volgend jaar zeker een vervolg.   

In de grote tent barstte het feest direct los. Frans Duijts, Marianne Weber, Danny Smoorenburg, Henk Damen, Kapalone en Nelis Heesbeen zorgden ervoor dat het dak eraf ging. Enkele VIP's - zoals de organiserende Wensstichting Shamajo de gehandicapte gasten betitelt - mochten zelfs op het podium meezingen met hun favoriete artiest. Natuurlijk kon de polonaise niet ontbreken.

Buiten de tent genoten de bezoekers aan gezellige picknicktafels van allerlei lekkers.

Nieuw Shamajo-lied
Tijdens het concert werd het nieuwe Shamajo-lied gepresenteerd, geschreven door voorzitter Jan Kregting. Ook werd aangekondigd dat het VIP-concert volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen in de Kindertuin. Wederom in samenwerking met BF Events, dat in hetzelfde Hemelvaartsweekend Lolliepop en Peace in het Park organiseert op deze plek. Deze mededeling werd door de zaal onder luid gejuich ontvangen.

Wensstichting Shamajo bedankt BF Events, sponsors, artiesten en vrijwilligers voor het mede mogelijk maken van het VIP-concert. 
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK