• Het grote talent LAKSHMI gaf al vele shows in poppodia en op festivals en maakt nu een toernee langs de theaters.
• Het grote talent LAKSHMI gaf al vele shows in poppodia en op festivals en maakt nu een toernee langs de theaters. Lg-KB Fotografie

Nieuw theaterprogramma De Poorterij is bekend

Algemeen 340 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2018-2019 is gisteravond bekend gemaakt tijdens de presentatieavond in de Poorterij.

Directeur Ron Cretier vertelde aan belangstellenden welke voorstellingen er komend seizoen op de planken staan. Er staan meer dan veertig uitvoeringen gepland; een mix van landelijke en lokale bekenden en talenten. Javier Guzman, Pater Moeskroen, Jan Rot, Vuile Huichelaar en Pieter Derks zijn slechts enkele namen van het diverse programma.

Veel cabaret en muziek

Het programma is samengesteld mede dankzij de inbreng van de bezoekers. "We gaan regelmatig in gesprek met onze bezoekers en we luisteren graag naar hun mening", aldus Ron. "We kijken naar de behoefte van onze gasten en proberen zoveel mogelijk producties in te kopen die aansluiten bij de wens van onze bezoeker".

Aankomend seizoen staat er veel cabaret en muziek gepland; Arie & Silvester, Christel de Laat en de muzikale talenten van LAKSHMI.

Specials

De in Zaltbommel wonende Rob Roemers zal met de Wieners een ode brengen aan The Everly Brothers. 

Emma Wil Leven is een theateruitvoering van de indrukwekkende documentaire over Emma die is overleden aan de gevolgen aan anorexia.

Ricky Risolles

Komiek/muzikant Ricky Risolles (met name bekend bij de 'Indo's en Indo-lovers' zal samen met Tante Lien (Wieteke van Dort) een theatervoorstelling maken welke geproduceerd gaat worden in de Poorterij. Zijn theatercarrière wordt dan ook gelanceerd in Zaltbommel met maar liefst drie voorstellingen.

Culinaire arrangementen

Nieuw zijn de vele culinaire arrangementen die bij de voorstelling te boeken zijn. Zo biedt de Poorterij de mogelijkheid om bij de voorstelling van Cesar Zuiderwijk (drummer van de Golden Earring) buffet van drumsticks bij te boeken en wordt er een Argentijnse avond georganiseerd bij de voorstelling van Carel Kraayenhof.

De voorstellingen kunnen worden geboekt vanaf 23 april om 12:00 uur en de gloednieuwe brochure wordt in die week huis-aan-huis verspreid in de regio's Bommelerwaard en Land van Altena en plaatsen zoals Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen en Culemborg.

Het volledige programma staat op:  www.de-poorterij.nl

• Veel mensen kennen Pieter Derks als afsluiter van de week bij De Wereld Draait Door. Op 6 december staat hij in De Poorterij met een try-out van de voorstelling 'Voor Wat Het Waard Is'.
• Javier Guzaman komt op vrijdag 5 oktober met zijn 'Sinterklaasconference 2018'.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden