• De editie van vorig jaar.
• De editie van vorig jaar. Foto: Lya Cattel

Ronde van het Munnikenland belooft spanning

Sport 610 keer gelezen

BRAKEL • WTC Maaswaal organiseert op zaterdag 14 april weer haar traditionele ronde van het Munnikenland. Deze omloop van ruim zes kilometer is zeer in trek bij de echte wielerliefhebbers. Zullen renners uit de regio in de diverse categorieën titels pakken?

In de ochtend (10:00 uur) rijden de recreanten hun omloop. Aan deze wedstrijd – niet opgenomen in een klassement – kan iedereen meedoen. Nieuw is een wedstrijd voor dames. Ook hiervoor is de voorinschrijving veelbelovend. Om 13:15 uur start de sportklasse, met Erik Satter uit Gameren, Jochem Uithoven uit Andel, Kees Verheij uit Nederhemert, Julian van Oudheusden uit Andel en Johan Vos uit Bruchem.

Om 15:00 uur zal het de beurt zijn aan 125 amateurs voor hun 80 km. Vier renners van WTC Maaswaal staan aan de start. Met Gijs Nieuwkoop uit Veen heeft WTC Maaswaal een kanshebber, die in voorgaande jaren al diverse podium plaatsen heeft behaald. Met Gerben Kroon uit Wijk en Aalburg, André van Tilborg uit Andel en Robin Snoek uit Abcoude is de inbreng van Maaswaal compleet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden