• Tom Yam Soep is een bekend Thais gerecht.
• Tom Yam Soep is een bekend Thais gerecht. Foto: nl.123rf.com

Thais restaurant in Zaltbommel open vanaf Koningsdag

Algemeen 6.691 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zaltbommel krijgt voor het eerst een Thais restaurant in de binnenstad: 'Kim's Kitchen'. 

De in Zaltbommel geboren Bert van Hees en zijn Thaise echtgenote Kim zijn op dit moment hard aan de slag met de voorbereidingen. "Aan het interieur hoeven we niet veel te veranderen", vertelt Bert. "We zullen daar wel Thaise accenten in aanbrengen. Misschien wel een schilderij, dat mijn vrouw zelf heeft gemaakt."

Menukaart
Op dit moment is het paar, dat in Kerkdriel woont, bezig met het samenstellen van de menukaart. Ook wordt gewerkt aan een website.

Een facebookpagina is er al: @kimskitchenzaltbommel Hier kunnen geïnteresseerden de voorbereidingen voor de opening en de samenstelling van de menukaart op de voet volgen.

Authentiek
"Het streven is om op Koningsdag open te gaan voor het publiek", zegt Bert. Gastvrouw en kokkin Kim kondigt aan authentieke Thaise gerechten te gaan bereiden. "En ook gerechten die zijn aangepast aan de smaak van de meeste Europeanen", zegt ze.

Lunch
Het restaurant op de hoek Boschstraat-Omhoeken gaat bij voldoende belangstelling niet alleen in de avonduren open, maar ook 's ochtends voor een lekkere kop koffie en 's middags voor Thaise lunchgerechten en snacks.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden