Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hamarithi zoekt jong turntalent

Sport 350 keer gelezen

AALST • Voor het komende wedstrijdseizoen is de wedstrijdgroep van Hamarithi op zoek naar nog meer jong talent, dat graag zou willen leren turnen. Op woensdag 28 maart wordt daarom een middag gehouden waar kinderen van geboortejaar 2010, 2011, 2012 en 2013 welkom zijn om kennis te maken met turnen.

Ervaring met de sport is niet nodig. Met simpele opdrachten op basis van kracht, lenigheid en coördinatie wordt gekeken wie talent heeft en binnen de wedstrijdgroep past.

De club biedt ook aan oudere turnsters die al lid zijn van een vereniging, de mogelijkheid om hogerop te komen. Zij zijn ook van harte welkom.

De turnmiddag wordt van 15:45 tot 17:45 uur gehouden in De Maaijenboogerd in Aalst. Trek gemakkelijke kleding aan of een turnpak. Opgeven kan door middel van het sturen van een e-mail naar femkerooijens@hotmail.com.

Hamarithi heeft een wedstrijdgroep met ongeveer zestig leden. De turnsters en turners komen uit de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Ze komen zowel op regionaal niveau als op landelijk niveau uit in de zesde divisie tot en met de talentendivisie. In de sporthal beschikt de club over onder andere een verende vloer baan, een airtrack en een valkuilblok. Alle lessen staan onder begeleiding van bevoegde trainers en trainsters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Afbeelding
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden