Afbeelding

Huisarts Vollenberg verhuisd naar Wielewaal

Algemeen 1.144 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Huisartsenpraktijk Vollenberg is verhuisd naar de Wielewaal, in het deel waar ook het consultatiebureau van STMR is gevestigd. 

In januari van dit jaar maakten verschillende media, waaronder Het Kontakt, melding van een verhuizing van de praktijk naar de Van Heemstraweg 4, het voormalige pand van Bolderburen.

Huisarts Vollenberg had inderdaad plannen om de Bolderburen te kopen en grotendeels te verhuren aan andere zorgpartijen zodat een mooi gezondheidscentrum zou ontstaan, meldt hij op zijn website.

Financiële risico's

"Op het laatste moment echter trokken twee grote huurders zich terug, bleek de gemeente wel akkoord te zijn met de huisartsenpraktijk, maar niet zeker met andere zorgpartijen in dat pand én kwam de gemeente plots met het plan een gezondheidscentrum op vierhonderd meter afstand te bouwen", aldus Vollenberg. Dit zorgde volgens de huisarts voor teveel financiële risico's, zodat zijn plannen op het laatste moment niet door konden gaan.

Geen ideale situatie

De afgelopen periode heeft de praktijk twee weken onderdak gevonden bij fysiotherapiepraktijk Fysiodonk en op dit moment kan Vollenberg de praktijk voortzetten in de Wielewaal. "Nog steeds geen ideale situatie, maar op dit moment staat de zorgverlening en rust voorop", aldus Vollenberg. Dit gaat inmiddels prima, hoewel sommige patiënten nog zoeken waar ze moeten zijn.  De ingang van de praktijk is niet via de hoofdingang, maar links daarvan, bij de STMR. 

De praktijk was de afgelopen jaren gevestigd in de oude Aak aan de Gisbert Schairtweg. Dat pand wordt gesloopt en op die plek komen woningen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden