• Tijdens de struintocht kun je oog in oog komen te staan met een Rode Geus of Konink paard.
• Tijdens de struintocht kun je oog in oog komen te staan met een Rode Geus of Konink paard. Foto: Staatsbosbeheer

Na carnaval lekker struinen rond Loevestein

Algemeen 187 keer gelezen

POEDEROIJEN • Staatsbosbeheer organiseert woensdag 14 februari een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein. De tocht begint om 14:00 uur.

Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een Rode geus of Konik paard.

Informatie

De struintocht begint om 14.00 uur en duurt 2 uur. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein.

Trek beschermende kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

Vesting

De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.

Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit j.korsmit@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden