Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: Janneke Boogaard

Logistiek dienstverlener Mainfreight vestigt warehouse in Zaltbommel

  •   1464 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Op Bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel ontwikkelt Somerset Capital Partners een FMCG warehouse voor Mainfreight Europe.

De partijen kwamen dit recent overeen.

50.000 vierkante meter

Het warehouse van 50.000 vierkante meter komt op een perceel van circa 9 hectare. Het wordt in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Wethouder Looijen: "De komst van Mainfreight betekent een forse impuls voor de regionale werkgelegenheid en bewijst dat bedrijventerrein De Wildeman een geweldige vestigingslocatie voor logistieke bedrijven is."

Energieneutraal warehouse

Somerset is zeer verheugd met de mogelijkheid om op deze locatie een energieneutraal warehouse te kunnen opleveren. Somerset: "De locatie is voornamelijk voor logistiek en distributiedoeleinden zeer strategisch gelegen. Deze locatie gaat onze huurder Mainfreight een absoluut competitief voordeel opleveren om haar positie op de FMCG markt verder te verstevigen."

Strategische locatie

Bedrijventerrein De Wildeman ligt centraal in Nederland, direct aan de A2 en op de kruising van de hoofdas Noord-Zuid (A2) en hoofdas West-Oost (A15). Het bedrijventerrein is tevens via openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en maakt onderdeel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland.

Over Somerset Capital Partners

Somerset Capital Partners investeert in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed, private equity en op de financiële markten. Kantoorhoudende in Oisterwijk, actief in heel Nederland, ontwikkelde zij inmiddels circa 700.000 m² aan warehouses op daartoe verworven grondposities. Deze projecten bevinden zich op multimodale locaties of op logistieke knooppunten. Klik hier voor meer informatie over Somerset.

Over Mainfreight

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener en begon in 1978 haar activiteiten in Nieuw-Zeeland. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken met vestigingen in Azië, de Verenigde Staten, Australië en Europa. Momenteel heeft Mainfreight 240 vestigingen in 22 landen en telt meer dan 7.000 teamleden wereldwijd. Klik hier voor meer informatie over Mainfreight.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >

reageer als eerste
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER