Afbeelding
Archieffoto: Britta Alink

Sieraden gestolen bij inbraak in Zaltbommel

112 4.328 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bij een inbraak in de Fiep Westendorplaan in Zaltbommel zijn zaterdag sieraden met grote emotionele waarde gestolen. De eigenares hoopt dat iemand ze herkent en dat doorgeeft aan de politie.

De dieven sloegen hun slag zaterdag tussen 12:00 en 23:00 uur. 

Ze namen onder meer een gouden ketting met een klavertje vier en een briljant. "Deze heb ik van mijn moeder gehad toen zij stervende was. Dat deze gestolen is vind ik echt heel erg", zegt eigenares Peschina van der Meijden.

Ook een zilveren bedelarmband van Pandora is verdwenen. "De bedels die eraan hangen heb ik van liefdevolle mensen om mij heen gehad en deze bedels hebben stuk voor stuk een betekenis."

Peschina mist ook een gouden ketting met mijn naam. Daarop heeft ze haar hoop gevestigd. "Aangezien ik een bijzondere naam heb, hoop ik dat deze misschien wel opvalt en dat dit bericht misschien kan helpen om deze sieraden terug te vinden. Er is nog meer gestolen, maar deze zijn voor mij het meest waardevol."

Er is aangifte gedaan bij de politie. Mensen die iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Fiep Westendorplaan of die weten waar de sieraden zijn, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden