• Brandstichting in het jeugdhonk in Brakel.
• Brandstichting in het jeugdhonk in Brakel. Foto: AS Media

Brand in jeugdhonk Brakel

112 1.207 keer gelezen

BRAKEL • In een jeugdhonk aan de Burgemeester Posweg in Brakel is zaterdagavond brand gesticht. Ook in de rest van de regio moest de brandweer meermaals in actie komen.

Rond 22:00 uur hadden jongeren folie dat in het jeugdhonk lag in brand gestoken. De brandweer kon het vuur snel blussen. Zaterdag was de brandweer al diverse keren uitgerukt voor kleine buitenbrandjes in Poederoijen en Brakel.

Hedel
In Hedel woedde rond 19:30 uur een brandje op de parkeerplaats achter het dorpshuis. Omdat er ook nog een groepje jongeren nog actief bezig was met carbid schieten wachtte de brandweer eerst de komst van de politie af om veilig aan de slag te kunnen. De stapel pallets en paar kerstbomen werden vervolgens geblust.

Waardenburg
In Waardenburg werden autobranden in de fik gestoken op de Steenweg ter hoogte van de brandweerkazerne. Eerder op de avond sneuvelde een ruit van het cafetaria verderop in het dorp door zwaar vuurwerk. Vermoedelijk ging het om een mortier.

Herwijnen
In de polder bij Herwijnen brandde een caravan uit op de kruising van de Nieuwe Steeg en de Broekgraaf en later ging een geparkeerde auto in vlammen op aan de Raayweg.

• Brandstichting in het jeugdhonk in Brakel.
• Oudjaarsbrand in Hedel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden