• De negen units zijn naar wens in te delen.
• De negen units zijn naar wens in te delen. Illustratie: aangeleverd

Compacte bedrijfsunits op De Wildeman in de maak

Algemeen 376 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De economie in Nederland geeft weer reden tot een positieve impuls voor bestaande en startende MKB'ers en ZZP'ers. Ook in Zaltbommel en de omliggende dorpen van de gemeente is daardoor de vraag naar compacte bedrijfsunits groter en wordt er weer nieuw ontwikkeld.

Los van het feit dat de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel gelegen zijn aan de belangrijkste noord-zuidas van ons land, bevindt zich veel ondernemersbloed binnen de regio. Waerde State Bedrijfshuisvesting haakt hier uiteraard graag op in. "We zien genoeg redenen om nieuwe projecten te ontwikkelen in de Bommelerwaard en we hebben een aantal toplocaties waar dit heel goed kan", zeggen Elko Hoorn en Jack van Kessel van Waerde State.

Bedrijfsunits Valeton
Daarom worden speciaal voor MKB'ers en ZZP'ers op het bestaande bedrijventerrein De Wildeman, negen multifunctionele bedrijfsunits aan de Valeton gerealiseerd onder de naam 'De Walton'. Casco bedrijfsunits van circa 85 vierkante meter met de mogelijkheid tot het realiseren van een verdiepings- of entresolvloer.

Projectontwikkelaar is Lekgoed BV uit Bergambacht en de verkopend makelaar is Waerde State Bedrijfshuisvesting uit Zaltbommel.

Naar wens indelen
De units worden casco opgeleverd, met indien gewenst op voorhand helder inzicht in de bijkomende kosten van de meest voor de hand liggende aanvullende opties en indelingen, zoals een gedeeltelijke verdiepingsvloer of een pui in de voorgevel met glas in plaats van de standaard aluminium overheaddeur. De units zijn modulair naar wens in te delen tot een bedrijfsruimte op maat.

De casco units zijn uitsluitend voor de verkoop en zijn te koop vanaf 98.000 euro vrij op naam, exclusief BTW.

Veel interesse
Ondernemen op bedrijventerrein De Wildeman is populair omdat het een aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid biedt. De intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid is ook een absolute pre.

Elko Hoorn: "Het plan 'De Walton' blijkt zeer gewild. Inmiddels is de eerste unit verkocht en hebben zich al meer geïnteresseerden gemeld. Bij verkoop van zes van de negen units gaat de ontwikkelaar starten met de bouw."

Alle praktische informatie is te vinden op de website van de verkopend makelaar: www.waerdestate.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 3 uur geleden
• De locatie van het kunstwerk Het Wiegje van Beatrijs.
Feestelijke versiering van 'Het Wiegje van Beatrijs' bij Kinderdijk vanwege Koningsdag Nieuws 3 uur geleden
• Dirk IV-loop 2024.
Jochem Wiersma (Sliedrecht) en Sacha Ruf (Papendrecht) winnen Dirk IV-loop met korte video's 4 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden