Afbeelding
Foto: Meesters Multi Media

Man gewond bij ongeluk op de Bernseweg bij Well

112 2.201 keer gelezen

WELL • Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Bernseweg- N831 in Well (gemeente Maasdriel)

Rond tien over drie in de nacht raakte de man met zijn voertuig door onbekende oorzaak van de weg, ramde een lantaarnpaal en kwam vervolgens op zijn zijkant terecht. Na het ongeval werden politie, brandweer, een ambulance en de traumahelikopter opgeroepen

Na het ongeval moest de man door de brandweer uitzijn voertuig worden bevrijd. Daarna werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Over de verwondingen van de man is niets bekend. 

De auto is vermoedelijk door de gladheid van de weg geraakt. De politie onderzoek de toedracht veder maar had na het ongeval ook aanwijzingen dat de man onder invloed van alcohol gereden zou hebben, een eenheid van de politie is daarom achter de ambulance aan mee gereden naar het ziekenhuis. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of deze bevinding van de politie juist is en met hoeveel alcohol de bestuurder achter het stuur is gestapt.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. De wegbeheerder is in kennis gesteld over de kapotte lantaarnpaal en zal hierop actie ondernemen.

bron: Meesters Multi Media

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden