Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• In het vorige atelier van Elliz in Company, in de Poorterij, werd ook al hard gewerkt aan de warme dekens.
• In het vorige atelier van Elliz in Company, in de Poorterij, werd ook al hard gewerkt aan de warme dekens. (Archieffoto: Lya Cattel)

Veiling van 'Superwarme Dekens' voor het goede doel

  •   242 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Elliz in Company houdt zaterdag 16 december een benefietverkoop van de 'Superwarme Dekens' die de afgelopen maanden gemaakt zijn in het atelier, bij mensen thuis, op scholen en in verzorgingstehuizen.

Inwoners uit de Bommelerwaard breiden lapjes van 30 bij 30 centimeter, die tot prachtige gevoerde dekens zijn genaaid.

Opening

De benefietverkoop valt samen met de officiële opening van het nieuwe onderkomen van Elliz in Company, in de voormalige Rabobank aan de Boschstraat 92.

Wethouder Zondag

Wethouder Kees Zondag neemt om 15:00 uur 'de gouden stofschaar' ter hand om het officiële startsein te geven.

Kinderkamerproject

Alle super warme dekens worden tentoongesteld, geveild en weggegeven aan hen die het nodig hebben. De opbrengst is voor 'Het Kinderkamerproject', dat kinderen de kans geeft op een veilige plek in de regio Rivierenland en Bommelerwaard.

Wie een deken koopt krijgt er een mooie boodschap bij: 'In deze deken zijn vele mensen met elkaar verbonden. Ze is ook met hart en ziel gemaakt door oude en jonge handen die samen kwamen om voor jou deze deken te breien.'

Het is mogelijk om iemand te nomineren voor een warme deken. Iedereen mag dit één keer doen en op 16 december worden uit alle inzendingen twee gelukkige winnaars gekozen. Nomineren kan via facebook of email.

Meer informatie staat op: www.ellizincompany.nl

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER