Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: 123rf.com

Oliebollen in Bruchem voor werkvakantie Bulgarije

  •   146 keer gelezen

BRUCHEM • In Bruchem worden zaterdag 30 december weer oliebollen verkocht voor het project in Bulgarije van de kerkelijke gemeente in Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen en Nederhemert.

De oliebollen zijn vanaf 10:00 uur verkrijgbaar bij de vuurwerkverkoop aan de Dorpsstraat 20 en op het plein bij Kerkelijk Centrum Eben Haëzer. Het project wordt gesteund door Vuurwerk Bruchem, bij een bestelling krijgt men een gratis zak oliebollen.

Ook deze zomer vertrekt een groep jongeren uit de kerk naar Bulgarije om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een weeshuis.

Tijdens de werkvakantie knappen ze het gebouw op en organiseren ze allerlei activiteiten voor de weeskinderen. Door aandacht te geven willen de jongeren aan de kinderen duidelijk maken dat er om ze gegeven wordt. Het ingezamelde geld wordt ook gebruikt voor de bekostiging van het ondersteunend personeel en opleidingen. Zo wordt er onder andere een psycholoog mee betaald en worden er extra lessen in Engels, taalvaardigheid en wiskunde mee gefinancierd.

Al het opgehaalde geld wordt direct aan de weeskinderen besteed. De deelnemers van de werkvakantie moeten de reis en het verblijf zelf betalen.

Reserveren van oliebollen kan via: www.bulgarije.samendelen.net

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER