Afbeelding
Foto: Meesters Multi Media

Man uit Brabant ernstig gewond bij ongeval in Brakel

112 3.109 keer gelezen

BRAKEL • Bij een eenzijdig verkeersongeval op de van Heemstraweg N322 bij Brakel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man zwaargewond geraakt.

Rond half vijf in de nacht kregen de hulpdiensten de melding van het ongeval. De auto was aan de bestuurderszijde tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen.

De bestuurder van de auto werd door de brandweer uit het voertuig gehaald. Twee ambulance`s en de traumahelikopter werden voor het ongeval gealarmeerd. Vanwege de zeer dichte mist was het voor het trauma team niet mogelijk om met de helikopter ter plaatse te komen en moest men zich per auto naar het incident begeven.

Ambulance
Nadat het slachtoffer bevrijd was, is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Vanwege de lange aanrijtijd van het traumateam, en om geen tijd te verliezen, is de ambulance het traumateam tegemoet gereden, waar de arts van het trauma team over is gestapt in de ambulance.

De bestuurder van het voertuig is een man uit Brabant. Dit kon de politie na het ongeval melden. Omdat de familie van het slachtoffer nog niet was ingelicht,
kon de politie nog geen leeftijd en woonplaats van het ongeval bekend maken.

Weg afgesloten
Door het ongeval werd de van Heemstraweg N322 in beide kanten geheel afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

Het ongeval gebeurde in dichte mist. Of de mist ook de oorzaak is geweest, is niet bekend. Het is echter wel aannemelijk.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Omdat het ongeval gebeurde op de grens van Brabant en Gelderland, waren zowel politie eenheden uit Brabant als Gelderland ter plaatse. 

Bron: Meesters Multi Media 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden