Afbeelding
Foto: Bart Meesters

Bewoners mogen Kantoorvilla Kerkdriel dit weekend niet in

Algemeen 663 keer gelezen

KERKDRIEL • De veiligheid van de betonnen constructie van de Kantoorvilla aan de Gasthuisstraat in Kerkdriel kan niet voor honderd procent gegarandeerd worden. Dat meldt gemeente Maasdriel vrijdagmiddag.

Burgemeester Henny van Kooten heeft daarom samen met de Vereniging van Eigenaren besloten geen risico's te nemen. In het pand bevinden zich diverse bedrijven en een paar woningen.

Gebruikers en bewoners kunnen dit weekend niet in het pand. Dit weekend worden maatregelen getroffen om alles veilig te maken. Maandagmiddag wordt beoordeeld of de getroffen maatregelen afdoende zijn.

Parkeergarage Eindhoven

In een brief van In een brief van 26 september jl. heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken de gemeente opdracht gegeven om gebouwen te controleren met vloeren van geprefabriceerde breedplaten. Dit naar aanleiding van het instorten van de parkeergarage in Eindhoven eerder dit jaar.

De ODR voert dit onderzoek voor de gemeente uit. Tijdens dit onderzoek is gebleken dat veiligheid niet voor 100 procent gegarandeerd kan worden. Direct is in goed overleg met de Vereniging van Eigenaren gestart met het treffen van maatregelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden