Afbeelding
Foto: Irma Ubink

Schuurmarkt Shamajo Gameren krijgt vervolg

Algemeen 678 keer gelezen

GAMEREN • De grote schuurmarkt voor Wensstichting Shamajo, die Irma Ubink organiseerde op 30 september, was zo'n groot succes dat ze besloten heeft op zaterdag 9 december opnieuw de deuren van de schuur open te zetten.

De eerste editie van de markt bracht ruim 1100 euro op voor activiteiten voor meervoudig gehandicapten.

Kerstmarkt

De tweede schuurmarkt wordt een soort kerstmarkt. "We gaan het gezellig aankleden met kerstverlichting, glühwein en lekkere hapjes", aldus Ubink. "Bovendien verwachten we een professionele zingende kerstman."

Op de markt zijn mooie tweedehands spullen te koop. Van tweedehands kleding tot meubels, van speelgoed tot accessoires en nog veel meer.

Wie nog spullen voor Shamajo over heeft, kan deze door de week 's avonds en op woensdagmiddag afgeven bij de schuur aan de Ouwelsestraat 35.

De markt op zaterdag 9 december duurt van 9:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie: 06-23643008.

Shamajo

Wensstichting Shamajo is in januari 2004 opgericht door Jan Kregting, vader van twee ernstig meervoudig gehandicapte kinderen. De stichting wil de kwaliteit van (ernstig) meervoudige gehandicapten in Nederland verbeteren en organiseert daarom diverse evenementen en vervult hartenwensen om de VIP's 'onbeperkt' te laten genieten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden