Vrouwen HRC'14 spelen gelijk

Sport 165 keer gelezen

HURWENEN/ROSSUM • De vrouwen van HRC'14 hebben de derde wedstrijd van het seizoen gelijk gespeeld tegen OVV'67.

Nadat assistent trainer Marco de bespreking had gedaan en de opstelling bekend was, gingen de dames het veld in om te laten zien dat ze niet zomaar gepromoveerd zijn.

In de eerste helft werd er goed gespeeld. Met veel strijd en passie werden duels aangegaan en gewonnen. Toch werden er niet echt grote kansen gecreëerd. Ook de thuisploeg creëerde weinig. En zo gingen ze met een 0-0 stand de rust in.

Na rust zette de bezoekers direct druk op de achterste linie van OVV en dat resulteerde direct in een doelpunt, echter werd deze onterecht afgevlagd wegens vermeend buitenspel.

Hierdoor werden de vrouwen van HRC nog meer gebrand om een goed resultaat neer te zetten. In de 56e minuut lukte dat dan ook. Een corner van Rosanne van Hemert werd door Wanda va Wijnen onhoudbaar binnen gekopt.

Hierna golfde het spel op en neer. Tot 20 minuten voor tijd. De scheidsrechter voelde zich genoodzaakt de wedstrijd tijdelijk te staken na bedreigingen door de staff van de thuisploeg. Na een korte afkoelperiode en het wegsturen van een van de personen van de staff van OVV, werd de wedstrijd hervat.

De thuisploeg had de laatste 20 minuten het betere van het spel en de druk op de keepster van HRC, Melissa Biesheuvel, werd groter en groter. Dankzij een paar schitterende reddingen lukte het de thuisploeg pas een paar minuten voor tijd eenmaal te scoren. En zo werd bij een 1-1 stand de wedstrijd afgefloten.

De komende twee weken zijn er voor het eerste vrouwenteam van de Hurwenen-Rossum-combinatie geen wedstrijden. De volgende wedstrijd is op zondag 29 oktober in Nijnsel (st-Oedenrode) tegen de vrouwen van Nijnsel/TVE Reclame; aanvang 14.30.

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 9 uur geleden
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 9 uur geleden
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 15 uur geleden