Afbeelding
Foto: 123RF.com - Martesia Bezuidenhout

Nieuwe squashcompetitie in Zaltbommel

Sport 163 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Van 1 oktober 2017 tot en met 31 januari 2018 wordt er een squashcompetitie gehouden bij Fitline in Zaltbommel. De competitie gaat volgens het laddercompetitie-principe. Daarbij is iedereen welkom, ongeacht niveau en ervaring.

Het initiatief is genomen door Herman de Laat, die al jaren met zijn vaste squashpartner deze sport beoefent.

Lekker competitief
"Squash is een mooie manier om in 45 minuten lekker competitief je energie kwijt te kunnen en fit te blijven. Dat mensen het leuk vinden, blijkt wel uit het feit dat binnen twee weken 16 deelnemers zich aangemeld hebben. Het is een hele diverse groep waarin zowel de startende als de gevorderde squasher die het al jaren speelt, vertegenwoordigd is."

Gemengd
Doel is te starten met een groep van 20 tot 25 deelnemers. Het is een gemengde competitie waaraan zowel mannen als vrouwen deel kunnen nemen. Doordat het een laddercompetitie is, is het een mooie gelegenheid om andere squashers te leren kennen en iedereen kan op zijn eigen niveau uitgedaagd worden.

Clinic
Naast het squashen worden er een aantal activiteiten georganiseerd. Zo staat aan het begin een squashclinic op het programma met de Nederlandse junior Rowan Damming, die al diverse Europese toernooien op zijn naam heeft geschreven.

Bij interesse en voor informatie: Herman de Laat 06-55102227.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden