• Dean Saunders treedt zaterdagavond 22 juli op in De Buke.
• Dean Saunders treedt zaterdagavond 22 juli op in De Buke. Foto: BME Bookings

Dean Saunders komt naar De Buke in Heerewaarden

Algemeen 354 keer gelezen

HEEREWAARDEN • De nieuwe eigenaar van restaurant De Buke viert op zaterdag 22 en zondag 23 juli het éénjarig bestaan met de groots Feestweekeind voor iedereen.

De klapper in het weekend is een optreden van Popstars winnaar Dean Saunders, tijdens de gratis gezellige feestavond op zaterdagavond. De feestavond duurt van 21:00 tot 01:00 uur.

Maar ook op zaterdag en zondag overdag is er van alles te doen in de gezellige brasserie aan de Van Heemstraweg in Heerewaarden.

Op zaterdag 22 juli kunnen de kids zich de hele dag uitleven op een gratis springkussen, van 11:00 tot 12:00 uur is er gratis boogschieten en in de middag kunnen bezoekers meedoen aan een gratis steptocht of de familiefietsroute.

Verder is het mogelijk om blaaspijp te schieten en kunnen kinderen zich laten schminken of glitter tatoos laten aanbrengen. Van 15:00 tot 16:00 uur kunnen 10-plussers gratis met de radiografisch bestuurbare Monster Truck aan de slag.

Zondag beginnen de activiteiten ook weer om 10:00 uur. Van 12:00 tot 16:00 uur is er de 'Tante Theemuts Animatie' en in de middag zijn er daarnaast net als zaterdag weer allerlei gratis activiteiten.

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in De Buke. Zo is de kaart in zijn geheel veranderd met de komst van zelfstandig werkend kok Berry en leermeester kok John. Het personeelsbestand is verdubbeld en de brasserie is nog steeds op zoek naar extra handen om het toenemend aantal gasten te bedienen.

http://www.debuke.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden