Afbeelding
Foto: Bart Meesters
UPDATE

Politie en leger zoeken hennep in steenfabriek Velddriel

112 974 keer gelezen

VELDDRIEL • De politie heeft dinsdag een inval gedaan in de voormalige steenfabriek aan de Lange Weistraat in Velddriel. Ook op andere plekken in Gelderland was onderzoek gaande naar witwassen en drugshandel.

Op de Lange Weistraat heeft de politie een 26-jarige man aangehouden die een lading net geoogste hennepplanten in zijn auto had liggen.

In Ewijk hield de politie twee mannen van 23 en 31 jaar aan die verdacht worden van drugshandel en witwassen. In Nijmegen, op de Lankvorst, werden in een garagebox materialen aangetroffen die gebruikt worden om hennepkwekerijen in te richten.

De politie heeft verder diverse personenauto's, een quad en crossmotoren in beslag genomen in het kader van wetgeving gericht op het afpakken van vermogen van mensen die met illegale praktijken geld verdienen.  

De invallen maken volgens de politie deel uit van een langlopend onderzoek. Dat onderzoek gaat verder en de politie verwacht meer aanhoudingen.

Recent deed de politie ook al een inval aan de Lange Weistraat, en werden een kwekerij en een drogerij in Hoenzadriel opgerold. Het lijkt erop dat er een link is tussen die gebeurtenissen.

Bron: Bart Meesters - Meesters Multi Media

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden