Logo hetkontakt.nl
  • Alles

Emmy de Vrieze presenteert boek over leiderschap

vrijdag 15 november 16:00 uur

Foto: Dennis Vloedmans fotografie

Boekpresentatie 

Leiderschap: Ontspannen Presteren door Emmy de Vrieze

Tijdstip:15 november 2019 om 16.00 uur. 

Locatie: Achter de Rode Deur - Bloemendaal 9 te Zaltbommel

Leiders en managers willen op een ontspannen manier presteren. Dit boek presenteert tien Bouwstenen voor Leiderschap. De Bouwstenen helpen bij leiderschapsontwikkeling en leiden tot het stressvrij realiseren van ambities. 

Over het boek

Leiders werken hard. Ambitie, plichtsbesef en resultaatgerichtheid leiden tot veel verantwoordelijkheden. Dat weegt vaak zwaar. Soms zelfs te zwaar.

Wanneer jij als leider op een ontspannen manier wilt presteren, is het de kunst om je energie slim in te zetten. Je te focussen op wat toegevoegde waarde heeft, je sterke kanten te benutten en datgene te doen wat jouw leiderschap versterkt. Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. 

Dit boek presenteert tien Bouwstenen voor Leiderschap. Het doel van de Bouwstenen is het ondersteunen van leiders bij ontspannen presteren. De Bouwstenen zijn met wetenschappelijke theorieën onderbouwd, met voorbeelden verduidelijkt en met tips bruikbaar gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en praktisch toepasbaar. 

Met de Bouwstenen aan de slag gaan, betekent niet dat je moet ploeteren om beter te worden. Nee, het betekent het tegenovergestelde. Wanneer jouw kennis met betrekking tot leiderschap expliciet is, ben je in staat om er naar te handelen. Het juiste te doen, weg te blijven van valkuilen en je te ontwikkelen. Ontspannen presteren.

'Leiderschap: Ontspannen Presteren' (137 pagina's, ISBN: 9789402114010) is vanaf 15 november te koop bij https://www.bol.com/nl/b/brave-new-books/8892641/. Prijs: €20,99

Over Emmy de Vrieze www.emmydevrieze.nl

Drs. Emmy de Vrieze MBA (1982) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Zij is leiderschapscoach en trainer voor management teams. Emmy helpt leiders en management teams bij de vraag hoe je op een stressvrije wijze leiderschap kunt tonen en ambities kunt verwezenlijken. Hiermee creëert zij meer werkgeluk en vermindert ze stressklachten.

Emmy is een jonge, ambitieuze ondernemer met een passie voor leiderschap. Ze woont met haar man en dochter in de historische binnenstad van Zaltbommel, waar zij ook haar bedrijf 'Emmy de Vrieze Organisatieontwikkeling' runt.


deel deze activiteit