• V.l.n.r. Jolanda Zwaan, Nienke van Thuijl, Annet Hooijkaas, Jan & Adri (van De Harmonika), Marjon Bartels, Willem Brouwer, Annemarie Benckhuijzen, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Jos van Overvest.
• V.l.n.r. Jolanda Zwaan, Nienke van Thuijl, Annet Hooijkaas, Jan & Adri (van De Harmonika), Marjon Bartels, Willem Brouwer, Annemarie Benckhuijzen, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Jos van Overvest. Foto: aangeleverd

'Heel Bommel bakt' op de tennisbaan

Sport 335 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Het Open Maarten van Rossum toernooi, gespeeld van zaterdag 29 juni t/m zondag 7 juli, is succesvol afgerond. Met temperaturen rond de 35 graden was het thema 'Heel Bommel bakt' toepasselijk gekozen.

Het aantal deelnemers aan deze 41e editie was nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. In totaal zijn er in 9 dagen 155 wedstrijden gespeeld. Het prachtige weer zorgde voor lange, gezellige avonden, met veel toeschouwers en een oranje gekleurde finaledag.

Recordopbrengst
Zondag 7 juli werd het toernooi afgesloten met de welbekende loterij en de bekendmaking van de opbrengsten voor het goede doel; Dagcentrum De Harmonika. De toernooicommissie meldt met trots melden dat de deelnemers met elkaar een recordbedrag van 1187,50 euro hebben ingezameld. De Harmonika gaat hiermee de theetuin aan de Tijningenplas extra aankleden en dankt een ieder voor zijn of haar donatie.

De commissie bedankt alle spelers, sponsoren, toeschouwers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan het Maarten van Rossum Toernooi. De winnaars staan op toernooi.nl
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden