Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• V.l.n.r. Jolanda Zwaan, Nienke van Thuijl, Annet Hooijkaas, Jan & Adri (van De Harmonika), Marjon Bartels, Willem Brouwer, Annemarie Benckhuijzen, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Jos van Overvest.
• V.l.n.r. Jolanda Zwaan, Nienke van Thuijl, Annet Hooijkaas, Jan & Adri (van De Harmonika), Marjon Bartels, Willem Brouwer, Annemarie Benckhuijzen, Imke van Overvest, Annemarie Benckhuijzen, Jos van Overvest. (Foto: aangeleverd)

'Heel Bommel bakt' op de tennisbaan

  •   233 keer gelezen   Sport

ZALTBOMMEL • Het Open Maarten van Rossum toernooi, gespeeld van zaterdag 29 juni t/m zondag 7 juli, is succesvol afgerond. Met temperaturen rond de 35 graden was het thema 'Heel Bommel bakt' toepasselijk gekozen.

Het aantal deelnemers aan deze 41e editie was nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. In totaal zijn er in 9 dagen 155 wedstrijden gespeeld. Het prachtige weer zorgde voor lange, gezellige avonden, met veel toeschouwers en een oranje gekleurde finaledag.

Recordopbrengst
Zondag 7 juli werd het toernooi afgesloten met de welbekende loterij en de bekendmaking van de opbrengsten voor het goede doel; Dagcentrum De Harmonika. De toernooicommissie meldt met trots melden dat de deelnemers met elkaar een recordbedrag van 1187,50 euro hebben ingezameld. De Harmonika gaat hiermee de theetuin aan de Tijningenplas extra aankleden en dankt een ieder voor zijn of haar donatie.

De commissie bedankt alle spelers, sponsoren, toeschouwers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan het Maarten van Rossum Toernooi. De winnaars staan op toernooi.nl
 
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }