• Vorig jaar werd de Champignon Obstakel Run voor het eerst gehouden.
• Vorig jaar werd de Champignon Obstakel Run voor het eerst gehouden. archieffoto: Lya Cattel

Champignon Obstakel Run nu ook voor kinderen

Algemeen 251 keer gelezen

AMMERZODEN • Op het terrein van Hoppies wordt zaterdag 26 oktober de tweede editie gehouden van de Champignon Obstakel Run (COR). En op zondag 27 oktober is er de Familie Run.

De Obstakel Run op zaterdag gaat over een parcours van 6 of 14 kilometer. Op zondag kunnen kinderen en hun (groot)ouders, ooms en tantes kiezen uit de afstanden 3 of 6 kilometer.

Mooiere obstakels
Het zaterdagparcours, dat reikt tot aan de dorpsgrens van Well, is flink uitgebreid met nog mooiere obstakels. De deelnemers krijgen een speciaal sportshirt en na afloop een heerlijk bord stamppot.

Geen wedstrijd
Deze Obastakel Run is geen wedstrijd, maar een uitdaging om het parcours (individueel of met een groep) af te ronden. Er is live muziek om de sfeer voor deelnemers en supporters te verhogen.

Door de champignons
De route gaat letterlijk door de champignons van Kwekerij De Hopwaag en Van den Oord Champignoncultures. Met een uitbreiding richting de aardbeien van Joost van Uitert en het aardappelbedrijf van JAC van den Oord.

Voor bedrijven, die hun personeel een uitdaging willen bieden of een teambuilding activiteit zoeken, is er een speciaal arrangement.

Vrijwilligers
Vrijwilligers die op zaterdag en/of zondag een handje willen helpen, bijvoorbeeld door bij een obstakel te staan om deelnemers te begeleiden, kunnen zich aanmelden bij Luuk van Keulen: 06-55908737.

Meer informatie staat op: www.champignonobstakelrun.nl

Het Kontakt maakte vorig jaar een mooie fotoreportage van de eerste editie van de Champignon Obstakel Run.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden