Afbeelding
INGEZONDEN MEDEDELING

HOLLANDS GLORIE

Algemeen 100 keer gelezen

CARDILLAC:  
"Sieraden maken die écht mooi zijn en honderd procent raken", dat is de intentie van goudsmid Paul en Carla Steenbrink. Als duo en als echtpaar vormen zij samen Cardillac. Hun collectie kenmerkt zich door schoonheid, aandacht voor detail en draagcomfort. Twee keer per jaar vullen zij de collectie aan met nieuwe modellen die ze wereldwijd via een uitgebreid dealernetwerk verkopen. 

100% Gerecycled goud
Cardillac maakt een bewuste keuze voor 100% gerecycled goud. Werken met gerecycled goud heeft twee grote voordelen: er worden gegarandeerd geen mensenrechten mee geschonden en de natuur wordt niet belast door delving werkzaamheden. Paul Steenbrink: "Er is meer dan voldoende goud in de wereld om eindeloos voort te kunnen."

Wereldwijd dealernetwerk
Carla en Paul Steenbrink zijn gevestigd in Nederland maar hun collectie is inmiddels over de hele wereld te koop. Dit zorgvuldig opgebouwde netwerk van juweliers en goudsmeden onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit. Zij zien echt de schoonheid van een ontwerp en willen deze graag doorgeven aan hun klant. Als klein atelier heeft Cardillac het voordeel dat zij makkelijk kan inspelen op speciale wensen. 

JÉH JEWELS
Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem, opgericht door moeder Coby en dochter Elselien van Buuren. De collecties worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Jéh Jewels werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver, G14K goud, echte edelstenen en parels. Laat je inspireren door de bijzondere collecties van Jéh Jewels!

VINX
Voor ons is niets zo belangrijk dan om trots te zijn op je roots, de wortels van je bestaan. En onze Hollandse geschiedenis is daar onlosmakelijk mee verbonden. Vinx Hollands Glorie eert die geschiedenis en de Hollandse ambachten die in de glorietijd van de Gouden Eeuw van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Onze sieraden zijn handgemaakt met de wijsheid van de oude tradities en toegepast door hedendaagse bevlogen goudsmeden.
Door onze sieraden niet alleen te dragen maar ook te zien als een waardevol erfstuk wordt het doorgeven van de oude ambachten op eigen wijze in herinnering gebracht. Een sieraad is het antiek van de toekomst.

N( )L
Puur vakmanschap. Sieraden die vorm krijgen in het hoofd en onder de handen van edelsmid Jean-Jacques Smeijsters. NOL sieraden hebben al meer dan vijftig jaar een unieke eigen signatuur. Uitgesproken krachtige lijnen, met enorm veel zeggingskracht. Even fraai als tijdloos. Jean-Jacques Smeijsters kijkt naar uw pasvorm en luistert naar uw wensen en creëert vervolgens unieke meesterwerken die hun waarde net zo goed ontlenen aan hun lijnen als het edelmetaal.

Een sieraad van NOL is het product van aandacht, esthetiek, passie en vakmanschap. Van pure focus op vormen en lijnen die met even veel overtuiging ieder siert. NOL sieraden hebben een eigen schoonheid maar benadrukken met name ook de schoonheid en het karakter van degene die ze draagt. Ieder sieraad is uniek en wordt naar uw wensen en maten gesmeed.
Bij NOL sieraden maken we wat mooi is nog mooier met Dutch design in zilver en goud voorzien van het meesterteken van Jean Jacques Smeijsters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden