Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• In Hedel zijn heel wat ondernemers gevestigd.
• In Hedel zijn heel wat ondernemers gevestigd. (Foto: Janneke Boogaard)

Borrel voor ondernemend Hedel

  •   204 keer gelezen

HEDEL • Op donderdag 3 oktober organiseert de Vereniging voor Hedelse Ondernemers een borrel voor ondernemend Hedel. Met het organiseren van de borrel beoogt het bestuur de ondernemers van Hedel met elkaar te verbinden.

In de jaren zeventig was er in Hedel een vereniging voor het midden- en kleinbedrijf actief, Ondernemers Hedel. Bij deze vereniging waren detailhandelsbedrijven aangesloten.

In 1991 werd de Vereniging Voor Hedelse Bedrijven (VVHB) opgericht om de belangen van het Hedelse bedrijfsleven te vertegenwoordigen. In 1997 sloegen Ondernemers Hedel en de Vereniging Voor Hedelse Bedrijven de handen ineen en werd op 5 juni 1997 de Vereniging Voor Hedelse Ondernemers (VVHO) een feit.

Meer bekendheid
Om de vereniging meer bekendheid te geven en de onderlinge contacten te verstevigen is er op 3 oktober een borrel bij Herberg De Zwaan, Voorstraat 8, van 16:30 tot 19:30 uur. Deze borrel vindt jaarlijks plaats. Bij voldoende animo zal deze borrel vaker plaats gaan vinden.

Aanmelden
Een heel groot deel van de Hedelse ondernemers heeft inmiddels een uitnodiging in de brievenbus ontvangen. Hedelse ondernemers die geen uitnodiging hebben ontvangen zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan tot 1 oktober via administratie@vvho.nl of via vvho.nl.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }