• Glenn Robbemondt begon recentelijk voor zichzelf.
• Glenn Robbemondt begon recentelijk voor zichzelf. (Foto: Lya Cattel)

Robbemondt Reiniging: 'De betrouwbaarheid is het allerbelangrijkst'

  •   504 keer gelezen

REGIO • Vanuit Geldermalsen wil Robbemondt Reiniging behalve de Betuwe, nu ook graag de regio Bommelerwaard bij zijn werkzaamheden betrekken.

Het zal ongeveer zo'n acht weken geleden zijn geweest dat Glenn Robbemondt definitief besloot om als zelfstandig glazenwasser aan de slag te gaan. Na drie jaar als medewerker van een glazenwassersbedrijf te hebben gefungeerd, wilde hij nu weleens écht op eigen benen staan.

Administratie
De pas 25-jarige inwoner van Geldermalsen weet dat er meer bij komt kijken als zelfstandig ondernemer, dan toen hij nog in loondienst werkte: "Vroeger was het op vrijdagmiddag de ladders het dak op, een slot erom en klaar. Weekend. Nu heb ik meer verantwoordelijkheid. In het weekend ben ik bijvoorbeeld nog facturen aan het sturen om de administratie in orde te maken. Maar dat vind ik alleen maar hartstikke leuk. Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen. Ik hou van een uitdaging, ik weet wat ik kan en ik vind dit werk hartstikke leuk om te doen. Nu was het tijd om die ambitie eindelijk werkelijkheid te laten worden."

Grote opdrachten
En dat heeft voor zijn bedrijf al tot een aantal grote opdrachten geleid, zoals het schoonmaken van het gehele pand van Van Kessel Fruit in Velddriel.

Van dakkapel tot kantoorpand
Zijn werkgebied omschrijft Robbemondt zelf treffend: "Alles wat schoon hoort te zijn, kan ik schoonmaken. Van daklijsten en houtwerk tot dakkapellen en zonnepanelen, maar ook van rijtjeswoningen tot hele kantoorpanden, winkels of bouwopleveringen waar het stof je om de oren vliegt. En het schoonmaken gebeurt altijd met de hand. Dat geeft het optimale resultaat. Daar zijn mijn klanten heel duidelijk in. Bovendien vind ik het belangrijk om alles netjes achter te laten."

Bommelerwaardse naam
De naam Robbemondt komt in deze contreien overigens vaker voor. De zoon van de voormalige eigenaar van 't Wellse Veerhuis kent de regio, maar ziet ook dat het verschil tussen inwoners van de Betuwe en de Bommelerwaard niet groot is.

Hij weet immers maar al te goed waar het in zijn branche - die in het verleden regelmatig in een kwaad daglicht is komen te staan - om draait: "Betrouwbaarheid. Dat is het allerbelangrijkst. Het moet persoonlijk zijn, want de klant is koning."

Robbemondt is te bereiken via info@robbemondtreiniging.nl en 06-50957233.

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }