• Als afsluiting van de verbindingsmarkt was er een tentfeest.
• Als afsluiting van de verbindingsmarkt was er een tentfeest. Foto: De Wielewaal

De Wielewaal kijkt terug op geslaagde 'verbindingsmarkt'

Algemeen 187 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Koekjes van Sinem, borrelnoten van de ergotherapeut en psycholoog, zelf gesneden komkommer van Yvonne en nog veel meer was er vrijdag te krijgen op de verbindingsmarkt in De Wielewaal.

Medewerkers, bewoners, vrijwilligers en familie gingen samen op pad om alle hoeken en gaten van het zorgcentrum te bezoeken. Via een fotoroute kwamen ze iedereen tegen die iets met de Wielewaal te maken had, en bij vele kraampjes waren allemaal creatieve hapjes te halen.

Contact
Deze gezamenlijke tocht was onderdeel van een jaarlijks feest, waarbij de bedoeling is dat je verbinding maakt met mensen, die je anders niet ziet. Ieder werkt vaak op zijn eigen afdeling, of woont in de eigen huiskamer. En contact met de vrijwilliger op een andere etage heb je bijna nooit. Maar op deze route kom je iedereen tegen en kom je op plekjes in huis waar je nog nooit eerder geweest bent. 

Slagzin
Als de puzzeltocht is gelopen hebben velen de slagzin gevonden waar de Wielewaal voor staat: 'Elke dag zo fijn mogelijk'! De beste puzzelaars en de mooiste kraam ontvangen een leuke prijs voor hun prestatie. Na een gezamenlijke maaltijd en een heus tentfeest met muziek van DJ Remco keerde aan het eind van de avond de rust in de Wielewaal weer. En de mooiste herinnering die iedereen de nacht mee innam was misschien wel de zelfgemaakte advocaat van nieuwe collega Dirk. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden