Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Johan Cahuzak
Johan Cahuzak (Foto: Lya Cattel)
Column

De column van Johan Cahuzak: Welkom

  •   337 keer gelezen

Welkom

Met deze column wil ik een hartelijk welkom toeroepen aan de nieuwe burgemeester van Zaltbommel. U bent een bofkont: u komt in een gespreid bedje. Dit is echt een paracetamol-gemeente want er zijn hier geen hoofdpijndossiers.

Financieel zit het allemaal pluis. Wat zorgen rond de zorg maar daar trekken we dan weer een paar miljoen voor uit en die komen gewoon uit de spaarpot. De Wallen worden rigoureus opgeknapt. Dat wordt echter volgens mij betaald door de provincie Gelderland.

Er komt een nieuw wijkje dat de Buitenstad gaat heten. Aanvankelijk leek het er op dat daar alleen maar dure koopwoningen zouden komen maar door een pittig stukje van de plaatselijke columnist is dat herzien. Men praat al over woningen van rond de twee ton. Ik zou er dan ook gelijk wat huurspul in regelen maar dat gaat misschien wel te ver.

De chemische fabriek gaat uitbreiden maar dat valt allemaal binnen de vergunningen dus niks aan de hand.
Met uw collega in Maasdriel zult u prima contacten hebben want dat hebben we allemaal. Die van West Betuwe kennen we nog niet.

Een klein dingetje is de ondermijning. We hebben hier helaas ook stevige criminelen die bovengronds willen komen. Verder blijft er voor u niet veel meer over dan Sinterklaas, lintjes knippen en ouwe mensen bezoeken. Succes man!

Johan Cahuzak

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }