• De Wildeman wordt in rap tempo volgebouwd.
• De Wildeman wordt in rap tempo volgebouwd. Foto: Janneke Boogaard

Nog een distributiecentrum naast DHL in Zaltbommel

Algemeen 1.543 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Op bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel verrijst komend jaar weer een nieuw distributiecentrum. Het pand van zo'n 27.500 vierkante meter komt naast het nieuwe DHL-sorteercentrum van 90.000 vierkante meter.

Distributiecentrum Miles wordt gebouwd door Hercuton, dat ook tekende voor het DHL-pand dat in september open gaat. Er zijn al vestigingen van DC Miles in Tiel en Waalwijk. Opdrachtgever is 'de Europese tak van een internationale belegger van wereldformaat', zo meldt Hercuton.

Samenwerking
De ontwikkeling van DC Miles Zaltbommel is in samenwerking met Over Engh Vastgoed BV tot stand gekomen. Jones Lang Lasalle en M² Real Estate zijn namens de belegger met verschillende potentiële huurders in gesprek.

Ivo van der Mark, algemeen directeur bij Hercuton: "De samenwerking tussen alle betrokkenen is erg goed verlopen. Gemeente Zaltbommel heeft wederom alle medewerking verleend voor een snelle en soepele overdracht." 

Webwinkels
Het distributiecentrum zal bestaan uit een bedrijfsruimte, tussenetage en kantoorruimte. Het gebouw is opgesplitst in twee delen en kan door één of meerdere partijen gehuurd worden. Het pand is onder andere geschikt voor webwinkels met een grote doorloop aan orders. Er komen zonnepanelen op het dak. 

De funderingswerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Het distributiecentrum wordt in juni 2020 kant en klaar opgeleverd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden