Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• De Boschstraat is één van de winkelstraten in Zaltbommel.
• De Boschstraat is één van de winkelstraten in Zaltbommel. (Archieffoto: Janneke Boogaard)

Binnenstadsmanager Zaltbommel vertrekt

  •   1294 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zaltbommel moet op zoek naar een nieuwe binnenstadsmanager. Jan van Zanten stopt na driekwart jaar met deze functie. Ook voorzitter Huibert van der Ven neemt afscheid van het Binnenstadsfonds Zaltbommel.

Jan van Zanten stopt met zijn werkzaamheden voor het Binnenstadsfonds omdat hij er de voorkeur aan geeft zijn volledige aandacht te richten op zijn eigen bedrijfsactiviteiten, zo meldt het Binnenstadsfonds in een persbericht. Hij werd in oktober vorig jaar aangesteld om meer reuring en meer samenwerking in het centrum te bewerkstelligen.

Kwartiermaker
Huibert van der Ven fungeerde de eerste twee jaar van het bestaan van het Binnenstadsfonds als kwartiermaker. "De organisatiecontouren en procesinrichting staan en de constructieve afstemming met gemeente en andere samenwerkingspartijen is inmiddels effectief", geeft hij de stand van zaken aan.

Extra energie
Van der Ven vervolgt: "Nu is het tijd dat we door daadkracht het vertrouwen en de betrokkenheid van de ondernemers en samenwerkende partijen gaan intensiveren en samen resultaat boeken. Die fase vraagt veel extra energie van onder andere de voorzitter en die kan ik als vrijwilliger niet verenigen met de volle aandacht die ik ook aan mijn andere dagelijkse werkzaamheden moet geven. Daarom draag ik graag het stokje over aan een nieuwe voorzitter die deze uitdagende fase met beide handen aan wil en kan grijpen. Samen met de ondernemers, gemeente en andere belanghebbenden van onze fraaie Zaltbommelse binnenstad, de schouders eronder!"

De andere bestuursleden nemen zijn werkzaamheden voorlopig waar en gaan op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ook de zoektocht naar een waardige opvolger voor de binnenstadsmanager is inmiddels gestart. 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }