Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Zeszes Ammerzoden
Zeszes Ammerzoden (Foto: Lya Cattel)
fotoreportage

In actie voor KWF tijdens de Zes Zes in Ammerzoden

  •   506 keer gelezen

AMMERZODEN • In Ammerzoden werd zaterdag voor de zevende keer de Zes Zes georganiseerd. De opbrengst van ruim 5.000 euro voor het KWF stemt Team Maasdriel trots, net als het verloop van de dag.

Door te wielrennen of te wandelen konden mensen bijdragen, maar ook door sponsoring is er veel geld ingezameld. Met een gezellig terras, een heerlijk zonnetje en goede muziek heeft iedereen kunnen genieten.

360 km wielrennen
Ook zijn er dit jaar weer mooie prestaties geleverd in de strijd tegen kanker. Er zijn 25 wielrenners die de volle afstand van 360 km hebben volbracht. Zij zijn om 7:00 uur gestart en om 20:25 uur passeerden zijn de finishvlag. Een knappe prestatie waarvoor je echt moet doorzetten.

60 km wandelen
Ook de wandelaars zijn tot prachtige prestaties gekomen. 33 wandelaars hebben de volle afstand van 36 km volbracht. Henk Kooiman, Wouter van Hees en Andries v/d Bogert gingen nog wat verder, zij hebben de fietsronde van 60 km gewandeld.

Door de inzet van de vele vrijwilligers, thuislocatie The Sacred Haert Pub, de EHBO, de motorbegeleiding, hoofdsponsor CC-5311 en vele andere sponsors, de deelnemers en iedereen die meegeleefd heeft kan de organisatie terug kijken op een fantastische dag.

Op zaterdag 25 mei verkoopt Team Maasdriel appelflappen bij Bakkerij van Keulen in Hedel. 

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }