Afbeelding

Daniel Roukema is Pokerkampioen van Aalst

Algemeen 126 keer gelezen

AALST • Daniel Roukema uit Maarssen heeft vrijdag het Pokerkampioenschap van Aalst gewonnen.

Het toernooi werd gespeeld in Feestcafé de Rietschoof, dat met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom.

In totaal speelden er 59 pokerliefhebbers uit Aalst en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel.

Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 5,5 uur kaarten was het Daniel Roukema uit Maarssen die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Aalst mag noemen.

Landelijke finale Ermelo

Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2019 op 6 juli in Ermelo.

Op plek twee eindigde Jordan Hering. Hij kwalificeert zich samen met Ronald den Hollander (3e) voor de halve finales in juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden