Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• De modeshow met kleding en rekwisieten uit de kringloopwinkel trok veel bekijks.
• De modeshow met kleding en rekwisieten uit de kringloopwinkel trok veel bekijks. (Foto: aangeleverd)

Kringloop Zaltbommel viert 15-jarig bestaan met modeshow

  •   296 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Kringloopwinkel De Spullewaard trakteerde klanten, goede doelen en vrijwilligers zaterdag onder andere op een wervelende modeshow.

De Spullewaard bestaat vijftien jaar en had naast vijftien procent korting op alles in de winkel, gratis koffie en appeltaartjes van de Harmonika, ook een speciale feestdag in het leven geroepen ter afsluiting. Tijdens de modeshow werd alles uit de kast getrokken; van sportieve en vrijetijdskleding tot bruids- en galajurken. Bijpassende rekwisieten uit het aanbod van de kringloop maakten het plaatje compleet.

Naast de modeshow was er een gastoptreden van DDC Zaltbommel, een goede doelen markt, gratis ijsjes van ijssalon Tiessimo en er werd maar liefst 17.000 euro aan cheques aan zeventien organisaties uitgereikt.

De doelen waren gekozen door de vrijwilligers. Wim Lambooij, voorzitter van de kringloopwinkel, werd bij het overhandigen van de donaties professioneel geassisteerd door butler Alphons. "Het was een enorm geslaagde dag die een prachtige start van de volgende vijftien jaar Spullewaard markeert", aldus de kringloopmedewerkers.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }