Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
het voetbalcomplex met groepen sportende kinderen van de Franciscus
het voetbalcomplex met groepen sportende kinderen van de Franciscus (Foto: Jan van Maren)

Weer grootse Koningsspelen op Franciscusschool

  •   283 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Koningsspelen vielen dit jaar al vroeg, omdat het deze week Goede Vrijdag is. De Zaltbommelse Franciscusschool heeft ook dit jaar de Koningsspelen weer groots aangepakt, voor het zevende jaar alweer.

De ochtend begon fris en werd geopend met het Wilhelmus en natuurlijk met de Pasapas van Kinderen voor Kinderen. De rest van de ochtend bleef het fris, maar droog en de zon liet zich ook af en toe zien. 

Sportief feest
Was er voor de kleinsten van de school een Koningsontbijt en heel veel leuke spellen en dans op school zelf, voor de groepen 3 tot en met 8, ruim 330 kinderen, was het wederom een sportief feest bij Nivo Sparta, waar ze in groepjes verdeeld mee deden aan sport, dans en spellen, mogelijk gemaakt door Bommelse sportverenigingen (Nivo sparta, MHC Bommelerwaard, Fitline samen met Steef Fit, Djazzdancecentre, Bodyline), de sport BSO, stagiaires van de Franciscus, de sportklas van het Cambium en ouders.

Tijdens de pauze kregen ze het Koningsontbijt om daarna nog lekker door te gaan vol nieuwe energie. Dit alles begeleid door gezellige muziek en in de pauzes werd daar lekker op gedanst.

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }