Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Bas Roffel heeft het naar zijn zin in Kerkdriel.
• Bas Roffel heeft het naar zijn zin in Kerkdriel. (Foto: Janneke Boogaard)

De Caterfabriek (Kerkdriel) verovert de regio

  •   743 keer gelezen

KERKDRIEL • Bas Roffel heeft een passie voor koken en de horeca in het algemeen. Nu hij is verhuisd naar Kerkdriel wil hij met De Caterfabriek ook de Bommelerwaard veroveren.

Bedrijven en particulieren kunnen bij de cateraar terecht voor alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Van een vergadering met lunch tot een receptie voor een huwelijksjubileum, voor vijf of vijfhonderd personen: De Caterfabriek zorgt dat alles op rolletjes loopt. Aan de gerechten en hapjes zelf is dan weer niets fabrieksmatigs, die worden door Bas en zijn team vers bereid en met aandacht gepresenteerd.

Thuis uit eten
Dat kan op een bedrijfs- of feestlocatie zijn, maar ook bij de mensen thuis. Desgewenst verzorgt Bas een diner op restaurantniveau, maar dan 'gewoon' vanuit de keuken van de gastheer of -vrouw. "We nemen alle zorg uit handen. Uiteraard bespreken we vooraf het menu en brengen we alle ingrediënten mee, maar ook het bestek en glaswerk voor een mooi gedekte tafel."

Interactie
De luxe van een restaurant en de relaxte sfeer van thuis maken van home cooking bij voorbaat een succes. Bas zelf geniet er ook van. "Het leukste is de interactie met de mensen. Vaak sta ik in een open keuken en heb ik continu contact met de gasten. Bij grotere groepen breng ik iemand mee die serveert."

Met de zomer op komst behoort ook een barbecue in eigen tuin tot de mogelijkheden.

Gastgericht
Bas deed onder meer ruim tien jaar ervaring op bij Hutten Catering. Hij startte in 2011 met De Caterfabriek op het bedrijventerrein in Veghel, the place to be als het om food gaat. Vervolgens startte hij daarnaast een brasserie in Nijmegen.

In alle gevallen draait het voor hem naast kwaliteit om gastgerichtheid. "We doen ons best om alle gasten meteen bij binnenkomst een fijn gevoel te geven. En vervolgens om te zorgen dat alles naar wens is. Dat is best hard werken, we zijn constant alert. Het grootste compliment dat we kunnen krijgen is als mensen later weer terugkomen."

De klant is dus koning. Maar het woord klant zul je Bas niet horen zeggen: "Wij spreken altijd over gasten."

Nieuwe woonplaats
Een jaar geleden verhuisde hij met zijn partner naar Kerkdriel. "We hebben het hier goed naar onze zin. Ik hoop dat ik ook in mijn nieuwe woonplaats en de rest van de Bommelerwaard de kans krijg om mijn passie voor eten en koken te delen."

De Caterfabriek is gevestigd aan de Nieuwstraat 22 in Kerkdriel en bereikbaar via 06-15461655.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }