Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hoogtepunt voor de Franciscusparochie: veertig tieners worden gevormd

Algemeen 400 keer gelezen

VELDDRIEL • Bijna veertig tieners van Ammerzoden tot Zaltbommel en van Kerkwijk tot en met Alem kiezen voor de kerk. De dienst waarin zij 'gevormd' worden is zaterdag 26 januari om 19:00 uur in de Martinuskerk in Velddriel.

De tieners van de R.K. Franciscusparochie hebben de afgelopen maanden van alles over de kerk, het geloof en geloven gehoord. Ze hebben geleerd hoe ze door anderen te helpen meewerken aan een mooiere wereld.

Eigen mening
"De kinderen hebben duidelijk een eigen mening, maar dat is juist belangrijk," vindt pastoor Roland Putman. "Wij geloven in de samenleving, en het is prachtig te zien hoe de tieners ook hun dromen hebben en weten dat ze daar niet alleen in staan." 

De viering waarin de tieners gevormd worden is op zaterdag 26 januari om 19:00 in de Martinuskerk in Velddriel. Naast pastor Bertus Bus en pastoor Roland Putman zal ook deken Marcel Dorssers als vertegenwoordiger van de bisschop aanwezig zijn. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 16 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden