Afbeelding
Foto: Marco-Jacqueline van Geffen

Cor Goesten krijgt Tilanus penning EHBO-vereniging Ammerzoden-Well

Algemeen 294 keer gelezen

AMMERZODEN/ WELL • Cor Goesten is dinsdag benoemd tot erelid van de EHBO-vereniging Ammerzoden-Well en onderscheiden met de Tilanus penning.

Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsborrel van de vereniging en in het bijzijn van vele familieleden van Cor.

De bronzen penning wordt door het landelijk bestuur van de KNV EHBO uitgereikt aan personen die voor de EHBO veel bijzondere verdiensten van lokale of regionale betekenis hebben verricht. Cor heeft veel betekend voor de vereniging. Hij heeft op ontelbaar veel posten gestaan om de burgers van Ammerzoden en Well te helpen als dat nodig was. Ook tijdens de herhalingslessen was hij altijd van de partij. Door ziekte is dit helaas nu niet meer mogelijk.

Nieuwe cursus
Dit jaar verzorgt EHBO-vereniging Ammerzoden-Well weer reanimatie en AED-cursussen bij Preventief in Hedel. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil kunnen handelen wanneer een medemens in nood is. 

Tijdens deze korte training van één avond leren deelnemers reanimeren en het bedienen van de AED. Deelname kost 12,50 euro per avond. Een nieuwe cursus start op 3 april, vanaf 19:30 uur. Op 20 februari en op 20 maart zijn er vanaf 20:00 uur herhalingsavonden, voor mensen die al eerder een cursus hebben gevolgd. Aanmelden kan via info@ehboammerzoden-well.nl. Meer informatie: https://ehboammerzoden-well.nl/opleiding.

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 18 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden